Mijn naam is Caroline Ambaum. Ik ben geboren in 1960 en geschoold als Verpleegkundige, Maatschappelijk Werker, Natuurgeneeskundig – en Orthomoleculair therapeut. Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn praktijk in Haarlem. Ik ben dankbaar dat ik al veel mensen heb mogen begeleiden om tot een betere gezondheid te komen.

​Volwassenen en kinderen komen met uiteenlopende klachten. Denk hierbij aan moeheid, overgewicht, darmklachten, gewrichtsproblemen, burn out, stress gerelateerde klachteMet name de laatste jaren behandel ik steeds meer mensen met de ziekte van Lyme.

​De behandelmethodes die ik gebruik zijn Voedingsadviezen, Orthomoleculaire therapie, Biotensormeting, Voetreflexologie, Cupping, Spirituele Coaching, Cosmic & Flower Energies, Claritas Protocol en Healing.

Tijdens het eerste consult meet ik met de biotensor waar je tekorten zitten qua vitaminen, mineralen en de belasting van je organen. Indien nodig welke voedingsmiddelen er op dat moment niet goed voor je zijn, mogelijk komt  er een intolerantie of allergie voor een bepaald (voedings-)middel of stoffen uit.

Ten aanzien van de ziekte van Lyme heb ik een protocol ontwikkeld waarbij ik ook gebruik maak van het Claritas Protocol.

Nadat ik je heb doorgemeten kan ik je goed adviseren wat jij kan doen om weer gezond(er) te worden. Belangrijk is dat je uiteindelijk ook bewustwording en inzicht krijgt in de reden waarom jij niet lekker in je vel zit en/of ziek bent geworden. at Het uiteindelijke doel is dat je je vitaler gaat voelen op fysiek-, emotioneel – en spiritueel niveau..

Mijn consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Haarlem, indien nodig kan er op afstand een consult gegeven worden.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:

Website: www.carolineambaum.nl
Mobiel: 06-136 286 76
Mail: praktijkambaum@xs4all.nl